Příběh JZT Ferments
JZT vzniklo díky třem mladým klukům Jirkovi, Zdendovi a Tomovi, kteří se znají téměř od malička. Pojí je vztah k dobrému jídlu a pití. S kombuchou se poprvé setkali během studijních pobytů v severní Americe, kde si je zcela podmanila. Po návratu domů, jako správní foodies, hledali něco podobného, avšak marně.
Až Jirka jednoho dne začal dělat svou domácí kombuchu, která byla konečně srovnatelná s těmi, jež měli možnost ochutnat za velkou louží. Od tohoto momentu už zbývalo pouze pár kroků k tomu, aby se JZT kluci během jednoho deštivého rána při snídani v jedné z oblíbených pražských kaváren rozhodli začít připravovat kombuchu ve velkém!
Pro aktuální dění okolo JZT Ferments sledujte instagram: @jztferments
Vychutnejte si kombuchu spolu s Vaší rodinou či přáteli, jistě si každý z Vás najde svého favorita! Příjemné chvíle s kombuchou pak můžete sdílet na Instagramu s pomocí hashtagu #jztkombucha